Alumínium kompozit szendvicspanelek

Cégünk kizárólag a nemzetközileg is legelismertebb, már számos területen bizonyított gyártókkal dolgozik, ezért garantált az ön elégedettsége is.

A Dibond lemezek jellemzően 3mm vastag PE (polietilén) maggal készülnek, az alu páncélzat vastagsága 0,3mm. A dibond lapok elsősorban a reklám-dekor (sign) piac részére készülnek, beltéri és kültéri (kis homlokzat magasságú) alkalmazásra egyaránt alkalmasak. A dibond lemezek felülete általában festett (PE, poliészter alapú festékkel, fehér, piros, kék, sárga, zöld, fekete… színekben), egyik oldalúk fényes, másik matt felületképzést kap. Az utóbbi időben elterjedt az un. digital dibond lemez, ami alkalmas közvetlen digitális nyomtatásra. A dibond-ot a reklámipar jellemzően nagyformátumú reklámtábláknak, totemoszlopoknak használja, de nyugaton a beltéri jelzőtáblákat, útvonal jelzőket is erre nyomtatják. A designerek és belsőépítészek előszeretettel alkalmazzák a dibond lemezek festett vagy szálcsiszolt alu verzióját. A szálcsiszolt alu dibond talán az egyik legszebb modern dekorelem. A lemezek jellemző mérete 1500x3000mm, 1500x4000mm vagy 1220x2440mm.

A Reynobond termékek szendvics-szerkezetű lemezek PE-maggal, mindkét oldalon 0,3 vagy 0,5mm alumínium bevonattal. Legfontosabb tulajdonságai: kis önsúly, kiváló időjárás-állóság, stabilitás, ütésállóság, valamint fantasztikus formázási lehetőségek.

Az Alupanel egy dekoratív alumínium szendvicspanel, számtalan felhasználási lehetőséggel.

Az ALUPANEL egy nemzetközi hírű termék, mely úttörő megoldásokkal szolgál a reklámipar, az építőipar és különféle táblák gyártói részére.

Egy telített piacon, kiélezett üzleti környezetben létfontosságú, hogy kitűnjön a sorból az, aki érvényesülni akar. A figyelemfelkeltő tábláktól kezdve az innovatív kiállítópultokon át az útjelző eszközökig csak egy teljeskörű megoldás létezik, ez pedig az ALUPANEL lemez.Ez a prémium minőségű szendvicspanel, két 0,30mm vastag alumínium lemezből, és köztük rejlő polietilén magból áll.

A világon az egyik legszélesebb színskálával érhető el a termék, ráadásul 5 év garancia érvényes a színtartóságára, akár kültéri, akár beltéri felhasználásról van szó. A szálcsiszolt, illetve a tükrös felületekre a garancia csak beltéri felhasználás esetén érvényes.

 

Táblák, hirdetések, információs eszközök

Az ALUPANEL kiemelkedően jó formázhatóságának, és tökéletesen sík felületének köszönhetően az egyik legjobb alapanyag táblák, hirdetőfelületek előállításához. A direkt nyomtatás, vagy a matricázás, fóliázás  is jó eredményre vezet esetében, a sima és kiváló minőségű festékrétegnek köszönhetően. Természetesen ugyanúgy szitázhahó, valamint kézzel is festhető.

Az ALUPANEL a piacon kapható egyik legfényesebb lemez, ez is bizonyíja minőségét.

Több mint 17 féle színben elérhető, 16 speciális felülettel, így könnyedén kiválaszható a keresett megjelenésű modell. Ha esetleg mégsem szerepelne a palettán a kívánt árnyalat, úgy egyéni megrendelésre szinte az összes RAL és Pantone szín előállítható.

Beltéri design

Az ALUPANEL ideális választás költséghatékony, minőségi burkolatok kialakítására irodákban, boltokban, vagy más kereskedelmi, üzleti helyiségekben.

Az ALUPANEL lemeznek könnyű alakíthatósága miatt szinte kimeríthetetlen a lehetséges felhasználási módok sora. A táblákat akár a beszerelés helyszínén is méretre vághatjuk, nehézgépek használata nélkül időt és pénzt megtakarítva ezzel.

Tökéletes megoldás recepciók, pultok, elválasztópanelek, falburkolatok, konyhai falvédők, és számos más terv kivitelezésekor.

Alupanel Ultrawhite Digital

Az Alupanel Ultrawhite Digital kiváló nyomtathatósági tulajdonságokkal rendelkezik, kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve.

A sík, sima, egységes felület tökéletes hordozóréteg a  nyomtatott színeknek és formáknak, mely fokozott színintenzitással és ragyogással párosul. A speciális bevonatnak köszönhetően pedig még jobb tapadást biztosít a felhasznált tinta számára.

Az Alupanel Ultrawhite Digital elérhető olyan változatban is, melynek a hátoldala átlátszó, kiváló pigmenthordó tulajdonságú lakkal kerül forgalomba, így a nyomtatott felület azt a hatást kelti, mintha csupasz, mart felületű fémen lenne az ábra.

Közvetlenül a nyomtatás pillanatáig a lemezt egy speciális, könnyen eltávolítható védőfólia óvja a szennyeződésektől, károsodástól.

Alupanel Lite

Az ALUPANEL Lite egy csökkentett súlyú lemez, 0,2 mm vastag kétoldali alumínium borítással, speciális, polietilén közbenső réteggel. Az ALUPANEL Lite egyik oldala magasfényű PE festékréteget, míg a másik ugyanilyen, de matt bevonatot hordoz, így minden lemeznél megvan a két felület közti választás lehetősége.

Az ALUPANEL Lite olyan körülményekre lett tervezve, ahol a lemez nem kap külön terhelést, azonban fontos az alacsony súly, valamint a költséghatékonyság.